TORROELLA: DESINFECTEN AMB LLEIXIU LA TERRA QUE TREPITJA C’s

La candidata de Ciutadans per Barcelona, Inés Arrimadas, és partidària d’engegar la maquinària del 155 des del minut u i aposta per enviar el requeriment previ a la Generalitat en el primer consell de ministres. “És urgent garantir els drets dels ciutadans a Catalunya”, ha defensat. “Que tothom tingui clar que els vots de Ciutadans serviran per treure Sánchez de la Moncloa i sumar amb PP per formar un govern de centre-dreta”, ha explicat. Arrimadas ha reiterat que una altra mesura que veuen necessària per aplicar a Catalunya i a l’estat espanyol és la reforma de la llei electoral per evitar la “sobrerepresentació” dels partits independentistes.

Arrimadas també ha lamentat que alguns veïns del poble hagin “desinfectat” amb lleixiu el terra que han trepitjat els membres de Ciutadans, a qui ha titllat de “totalitaris”. “Els que impedeixen amb violència que fem actes, ens amenacen i desinfecten amb lleixiu el terra que trepitgem,”.

Informa:ARA.CAT (21-4-2019)

N.de la R.

Desinfectar amb lleixiu la terra que trepintgen Ciudadanos ens sembla una mesura molt higiènica. Amb la ironia es desmantella més fàcilment el discurs de Ciudadanos, una gent que només busca provocar i que no saben ni somriure. Desinfectem-los!

1.000 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: