TOT A PUNT PER AL CONCERT DE LLUÍS LLACH AL PALAU SANT JORDI SOBRE EL DEBAT CONSTITUENT

LluĂ­s Llach i els catorze artistes que l’acompanyaran en el concert de Debat Constituent del 18 de desembre al Palau Sant Jordi han començat, aquesta setmana, els assajos a la sala Luz de Gas de Barcelona. Natxo TarrĂŠs, Ju, Gemma Humet, Suu, Joan Reig o Els Catarres sĂłn alguns dels que, juntament amb Llach, han començat a preparar el repertori del concert, que inclou peces tan emblemĂ tiques com “Abril 74”, “Companys, no ĂŠs això”, “PaĂ­s petit”, o el seu himne mĂŠs conegut, “L’Estaca”.

Llach puja a l’escenari, sota la direcciĂł musical de Carles Cases, amb la voluntat de donar forma a la banda sonora del Debat Constituent, amb una tria de setze peces pròpies i quatre d’altres col¡laboradors, que connecten amb el passat musical de l’artista però, alhora, sĂłn un reflex del present polĂ­tic i social que viu el paĂ­s. Precisament, la recerca d’una societat millor com a fil conductor de l’espectacle, permetrĂ  posar un accent reivindicatiu al context i buscar la complicitat del pĂşblic en aquest concert Ăşnic, del qual Llach espera que “en surti algun nou himne compartit”.

Per donar sentit d’espectacle a tot aquest repertori, el director escenogràfic, Lluís Danés, ha optat per un escenari romboïdal, cuidat fins a l’últim detall, que s’integra dins del públic buscant sensacions més intimistes, pròpies dels millors unpluggeds.

Amb aquest concert, DanÊs vol presentar un Llach amb tot el seu esplendor, en comunió amb els col¡laboradors i els espectadors, utilitzant totes les eines visuals al seu abast.

L’objectiu ĂŠs “recuperar, per una nit, el Llach mĂşsic sense defugir la realitat i reclamar el bon humor per fer-hi front”.
Informa:RACOCATALA.CAT (10-XII-2021)

184 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: