Lluís Llach@lluis_llach

Alguna gent indi, crec q poca, potser prefereix un l’11S afeblit i q el desànim també afebleixi la resposta a la sentència. Potser una resposta massa forta posaria en contradicció algun relat? En tot cas penso q afeblir l’11S és afeblir la resposta a la sentència. Seria molt greu

Finalment Llach ha conclòs la seva advertència afirmant: “Penso que afeblir l’11-S és afeblir la resposta a la sentència. Seria molt greu”. Aquestes paraules arriben després que alguns membres d’ERC dubtessin sobre si assistir a la Diada organitzada per l’ANC “per la música antipartits”.

A més, pocs dies després, l’exportaveu d’ERC al Congrés Joan Tardà va assegurar que l’ANC “s’equivocava en convertir-se en un contrapoder”, declaracions que van tenir una ràpida resposta per part de la presidenta de l’entitat, Elisenda Paluzie, qui va dir que “l’agenda de l’organització és condicionar l’agenda política”.

Llach ha fet aquesta crida perquè la sentència del judici al procés s’espera entre els mesos de setembre i octubre i, per tant, la proximitat cronològica amb la Diada és evident.

A més, Llach ha publicat un altre tuit responent a un usuari de Twitter d’aquesta manera sobre els partits i la sentència: “Oh! Segur que fa mesos que s’estan preparant amb accions genials. Segur que JxCat i ERC no deixaran els seus presoners a l’estacada ni a la gent que aturi el país sense cobertura política. A més a més, ara ja saben que tot ha de passar entre l’11-S i el 14-O i ho tenen tot a punt… O no?”.

Lluís Llach@lluis_llach

Oh! Segur q fa mesos q s’estan preparant amb accions genials. Segur q JxC, ERC no deixaran els seus presoners a l’estacada ni a la gent q aturi el país sense cobertura política. A més a més, ara ja saben que tot ha de passar entre l’11S i el 14-O i ho tenen tot a punt… O no? https://twitter.com/ModernetdeMerda/status/1159387880533504000 

Informa:ELNACIONAL.CAT (8-8-2019)