TRES TRACTORADES DEMANEN LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS A LES PRESONS

Prop d’un centenar de tractors mobilitzats pel sindicat agrari Unió de Pagesos (UP) s’han concentrat al costat de les presons del Mas d’Enric, el Puig de les Basses i els Lledoners per a reclamar la llibertat dels presos polítics.

Els agricultors que han acudit a la presó dels Lledoners han dibuixat amb els seus tractors la paraula ‘Llibertat’.

Unió de Pagesos
@uniopagesos
@uniopagesos confegeix LLIBERTAT amb tractors a la presó de Lledoners. #Tractorades21D #DretsiLlibertats
📹🛩️

El sindicat ha volgut denunciar ‘la persecució judicial en les diferents causes obertes als integrants de l’anterior govern i a la resta de membres de la taula de parlament, alts càrrecs de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra pels fets de l’1 d’octubre del 2017’, segons que han dit en un comunicat.

El coordinador territorial de la Plana de Lleida d’Unió de Pagesos, Jaume Pedrós, ha explicat en declaracions a Catalunya Ràdio que l’any passat ja van fer una acció similar i que ara han volgut repetir l’acció en aquestes dates per la seva especial significat. ‘Ho hem volgut tornar a fer perquè si no ho fas aquests dies que tothom té el cor més tendre, quan ho fas?’, s’ha preguntat.

Tramuntana Televisió
@tramuntana_tv
Tractorada a la presó del Puig de les Basses convocada per @uniopagesos pels drets i les llibertats. Hi ha uns 40 tractors. #LlibertatPresosPolitics
ò
Les tres columnes de tractors han sortit de diferents punts de Catalunya a primera hora d’avui i han fet coincidir la seva arribada a les presons poc abans de les dotze de migdia. Els més matiners han estat els membres d’Unió de Pagesos de Mollerussa (Pla d’Urgell), que han sortit a les set del matí per arribar a temps a Lledoners.

Informa:VILAWEB.CAT (21-12-2019)

219 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: