TSNAMI DEMOCRÀTIC FA UNA CRIDA A DESOBEIR LA JUNTA CENTRAL ELECTORAL EL 9-N

El Tsunami Democràtic ha anunciat una nova acció pel proper 9 de novembre.

La plataforma ciutadana ha cridat a desobeir la Junta Electoral Central coincidint amb la jornada de reflexió la vigília de eleccions espanyoles del 10-N.

El missatge que el moviment an√≤nim ha dif√≥s aquest dijous al mat√≠ a trav√©s de les xarxes socials √©s contundent. “Fem-los reflexionar”, diu. Els organitzadors demanen estar atents i atentes al canal de Telegram per a m√©s concrecions.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem

El Tsunami ja havia anunciat accions pel 9, 11, 12 i 13 de novembre i havia demanat a la gent que es reservés aquestes dates.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
ūüĆä Guardeu dates:
9/11 [a tot l’estat]
11/11 [lloc sorpresa]
12/11 [lloc sorpresa]
13/11 [lloc sorpresa]
18/12 [juguem a casa]

Pel dia 9 de novembre, havien avan√ßat que el 9 de novembre mobilitzaria “tot l’estat”.

La nova convocat√≤ria arriba despr√©s que la Gu√†rdia Civil inst√©s Microsoft a bloquejar l’aplicaci√≥ m√≤bil del Tsunami, acompanyada d’una ordre judicial. GitHub -el servei de repositori- va cedir a les maniobres judicials per impedir la difusi√≥ dels continguts d’aquesta plataforma i la va bloquejar dimarts al vespre.

El bloqueig va obtenir resposta immediata per part del Tsunami Democr√†tic. ‚ÄúControl, censura, mentides, retallada de drets‚ÄĚ, va manifestar a trav√©s de Twitter, afegint que ‚Äúaquesta √©s la ‚Äėdemocr√†cia‚Äô de l‚Äôestat espanyol atacant a qui la posa en dubte‚ÄĚ.

En poques hores el Tsunami ja tenia una nova versi√≥ de l’aplicaci√≥ m√≤bil i segons van assegurar, “millorada i m√©s operativa” que l‚Äôanterior.

Així doncs, el Tsunami Democràtic manté el pols a les traves que sembla que volen aturar la seva programació.
Informa:ELNACIONAL.CAT (31-10-2019)

398 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: