TSNAMI DEMOCRÀTIC FA UNA CRIDA A DESOBEIR LA JUNTA CENTRAL ELECTORAL EL 9-N

El Tsunami Democràtic ha anunciat una nova acció pel proper 9 de novembre.

La plataforma ciutadana ha cridat a desobeir la Junta Electoral Central coincidint amb la jornada de reflexió la vigília de eleccions espanyoles del 10-N.

El missatge que el moviment anònim ha difós aquest dijous al matí a través de les xarxes socials és contundent. “Fem-los reflexionar”, diu. Els organitzadors demanen estar atents i atentes al canal de Telegram per a més concrecions.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem

El Tsunami ja havia anunciat accions pel 9, 11, 12 i 13 de novembre i havia demanat a la gent que es reservés aquestes dates.

Tsunami Democràtic
@tsunami_dem
🌊 Guardeu dates:
9/11 [a tot l’estat]
11/11 [lloc sorpresa]
12/11 [lloc sorpresa]
13/11 [lloc sorpresa]
18/12 [juguem a casa]

Pel dia 9 de novembre, havien avançat que el 9 de novembre mobilitzaria “tot l’estat”.

La nova convocatòria arriba després que la Guàrdia Civil instés Microsoft a bloquejar l’aplicació mòbil del Tsunami, acompanyada d’una ordre judicial. GitHub -el servei de repositori- va cedir a les maniobres judicials per impedir la difusió dels continguts d’aquesta plataforma i la va bloquejar dimarts al vespre.

El bloqueig va obtenir resposta immediata per part del Tsunami Democràtic. “Control, censura, mentides, retallada de drets”, va manifestar a través de Twitter, afegint que “aquesta és la ‘democràcia’ de l’estat espanyol atacant a qui la posa en dubte”.

En poques hores el Tsunami ja tenia una nova versió de l’aplicació mòbil i segons van assegurar, “millorada i més operativa” que l’anterior.

Així doncs, el Tsunami Democràtic manté el pols a les traves que sembla que volen aturar la seva programació.
Informa:ELNACIONAL.CAT (31-10-2019)

450 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: