TSUNAMI ADVERTEIX MARLASKA: “EL TSUNAMI NO ACABARÀ AMB CAP DETENCIÓ “

Tsunami Democràtic s’ha dirigit al ministre de l’Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, per advertir-lo que “cap detenció que pugui ordenar” podrà “acabar” amb el Tsunami.

“El senyor Marlaska ha de tenir clar que el Tsunami no acabarà amb cap de les detencions que pugui ordenar”, Tsunami Democràtic#DiesDeTsunamiTV3
👉 https://t.co/96jwFCm5Sp pic.twitter.com/GuDzKq2Woy

— 30 minuts (@30minuts) 17 de novembre de 2019
En una entrevista al programa 30 minuts de TV3, dos representants del moviment –d’esquena i amb la veu doblada- han avisat que el Tsunami “són moltíssims milers de persones” i s’han mostrar sorpresos que el govern espanyol “encara no ho hagi entès”.

“El Tsunami acabarà quan dos milions de persones a Catalunya tinguin el dret que la seva proposta política pugui ser parlada, dialogada i, si la ciutadania vol, aplicada”, han argumentat.

D’altra banda, també han demanat a les altres organitzacions independentistes que “no aprofitin el rigor i legitimitat” de Tsunami per fer les seves pròpies “subaccions” perquè “pot ser un pèl perillós” pel propi desenvolupament de les de Tsunami.

“El Tsunami acabarà quan hi hagi dos milions de persones a Catalunya que tinguin el dret que la seva proposta política pugui ser parlada, dialogada i, si la ciutadania vol, aplicada” Tsunami Democràtic#DiesDeTsunamiTV3
▶️ https://t.co/96jwFCDGJX pic.twitter.com/V6wnymDlmD

— 30 minuts (@30minuts) 17 de novembre de 2019
“Que cadascú tiri endavant les seves accions en les seves accions”, han remarcat. A més, han explicat que les seves convocatòries “tenen el punt posat en el món” i busquen una resposta exterior, alhora que han defensat que les seves crides tenen uns objectius, un principi i un final.
Informa:ELNACIONAL.CAT (18-11-2019)

290 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: