TSUNAMI CONVOCA TOTA LA CIUTADANIA A BARCELONA EL DIA DEL BARÇA-MADRID

El Tsunami Democràtic escalfa motors de cara a la pròxima acció anunciada, que serà el dia 18 de desembre durant el partit del Barça-Madrid. En un comunicat difós a través de les xarxes socials ha fet una crida a tota la ciutadania perquè aquell dia vagin a Barcelona: ‘Convidem tota la ciutadania a reservar-se la data i a venir a la ciutat de Barcelona’, diu el Tsunami. Poca estona abans, a l’aplicació mòbil, la plataforma ha fet una crida als socis i aficionats amb entrada perquè enviïn un missatge confirmant la seva assistència.

Es desconeix en què consistirà l’acció. L’únic que se sap és que Tsunami va proposar al FC Barcelona i al Reial Madrid que durant el partit permetessin de fer visible el missatge ‘Spain, sit and talk‘ a les grades i al camp. De moment cap dels dos clubs ha dit res.

En el comunicat el Tsunami defensava que aquesta ‘és una petició que respecta el lliure desenvolupament d’un partit de futbol que molta gent espera i, al mateix temps, fa visible la situació d’excepcionalitat que vivim, reclamant el diàleg per posar fi a la situació d’exclusió i segregació política que pateix una part majoritària de la població catalana’.

El partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid s’havia d’haver jugat el 26 d’octubre, però la Lliga espanyola de futbol va obligar a ajornar-lo precisament per por de la reacció a la sentència del Tribunal Suprem contra el procés.

Informa:VILAWEB.CAT (29-11-2019)

215 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: