TSUNAMI DEMOCRÀTIC JA SUPERA ELS 290.000 SEGUIDORS, MÉS QUE EL DE HONG KONG

El canal de Telegram del Tsunami Democràtic ja ha superat els 280.000 seguidors, arribant gairebé als 290.000 a les sis de la tarda d’aquest dimecres. Així ho ha anunciat la plataforma a través de l’aplicació de missatgeria, celebrant que d’aquesta manera ja se supera el nombre de seguidors que tenia el canal de Telegram de les mobilitzacions de Hong Kong, que van acabar fent recular el govern xinès i anul·lant la nova llei d’extradició que pretenia aplicar.

“En 24 hores hi ha hagut més de 15.000 activacions de l’aplicació, però necessitem ser molts més per poder executar la propera acció”, recorden els impulsors del Tsunami a través de missatges a l’aplicació.

El Tsunami ha enviat un reguitzell de missatges aquesta tarda per respondre a preguntes freqüents que es fan els catalans aquests dies al voltant de la plataforma. En primer lloc, demanen paciència en cas que l’App o els codis QR no funcionin. Demanen a la ciutadania que esperi més temps o que faci diversos intents a l’hora d’utilitzar el mòbil. Per altra banda, argumenten el motiu pel qual els usuaris d’iPhone no poden tneir l’aplicació, al·legant que la política de l’App Store d’Apple és molt restrictiva.
Informa:ELNACIONAL.CAT (16-10-2019)

331 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: