TSUNAMI: “LES EINES SÓN LA NO-VIOLÈNCIA, LA CREATIVITAT I LA INTEL·LIGÈNCIA “

El Tsunami Democràtic ha subratllat a través de les xarxes socials que l’èxit de les mobilitzacions rau en “en control dels tempos”, és a dir, en la capacitat i la iniciativa de decidir quan i com és la millor manera d’actuar. El comunicat l’han fet públic després de les darreres dues nits en què els disturbis han anat in crescendo i hi ha una setantena de detinguts i més d’un centenar de ferits a partir de convocatòries de diferents col·lectius.

La plataforma ha avisat que cal preparar-se bé perquè les protestes per respondre a la sentència “van per llarg” i que cal gestionar bé el calendari perquè siguin sostenibles en el temps. “Cada acció ha de ser una victòria”, asseguren. En aquest sentit, han reivindicat la no-violència, la creativitat i la intel·ligència col·lectiva són sempre “eines guanyadores”. Tot plegat, en un context en què els partits independentistes estan demanant que cessin els aldarulls i es preservi el caràcter pacífic de les mobilitzacions.

Des de que el passat dilluns va promoure l’acció d’aturada de l’aeroport, Tsunami Democràtic porta tres dies promovent la instal·lació de l’aplicació mòbil que permet conèixer la disponibilitat horària de les persones disposades a mobilitzar-se, així com el mitjà de transport que tenen i la seva ubicació.

De fet, demanen que cal “ser més” per les accions previstes de cara als pròxims dies. “L’aplicació serà molt útil. Els QR per validar-la arribaran a través de cercles de confiança”, han afirmat davant la insistència de molts usuaris que demanen com es poden descarregar l’aplicació.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (17-10-2019)

1.045 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: