TSUNAMI REPARTEIX 100.000 CARTOLINES :” SPAIN, SIT AND TALK” PER AL CAMP NOU

Centenars de persones es concentren des de les 16 h a l’entorn del Camp Nou responent a la crida del Tsunami Democràtic, que ha començat a repartir 100.000 cartolines amb el lema ‘Spain, sit and talk!’ perquè els assistents les entrin al Camp Nou. El moviment constata que és “imprescindible” que el partit el pugui disputar i que l’afició amb entrada i carnet pugui accedir a l’estadi i abans que comenci el partit anunciarà de quina manera es podrà veure en directe. Alhora, demana a les forces de seguretat “prudència, professionalitat i proporcionalitat” davant les accions de les properes hores i recorden que l’acció s’emmarca en la “més estricta no violència” i pensades per garantir la seguretat de tothom.

Centenars de manifestants s’han començat a concentrar a l’entorn del Camp Nou en els quatre punts habilitats pel Tsunami: Avinguda de Joan XXIII amb Menéndez y Pelayo; Arístides Maillol amb Avinguda de Joan XXIII , Travessera de les Corts –que ha quedat tallada- amb Elisabeth Eldenbenz i a la mateixa Travessera per Arístides Maillol.

Els manifestants mostren estelades, cartells reivindicatius i llaços grocs, a més de projectils de foam de mida real acompanyats de làmpades en forma d’ull per denunciar l’actuació policial dels dies posteriors a la publicació de la sentència.

Mentrestant, el busos que han de transportar el FC Barcelona i el Reial Madrid i l’equip arbitral continuen aparcats davant l’Hotel Sofia envoltats d’agents dels Mossos d’Esquadra. La previsió és que siguin traslladats a l’entorn de les 18 h fins al Camp Nou, dues hores abans de l’inici del partit.

La parades de línia 3 del Metro que connecten amb l’estadi estan plenes i Tsunami també hi reparteix cartells.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (18-12-2019)

281 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: