TURQUIA DESTITUEIX BATLLES KURDS PERQUÈ ESPANYA TAMBÉ “DETÉ POLÍTICS CATALANS ” !

Un dels arguments del ministre de l’Interior de Turquia, Suleyman Soylu per a defensar la polèmica decisió d’haver destituït i substituït tres batlles electes kurds ha estat la suspensió i empresonament dels líders independentistes. Tal com detalla el periodista Borzou Daragahi a The Independent, Soylu va recordar en una trobada amb periodistes la suspensió i persecució de càrrecs electes dels moviments independentistes bascs i catalans per part de l’estat espanyol, comparant-ho amb la decisió del govern turc.
‘Tot i que no hi ha hagut cap acte violent, dotze dirigents catalans han estat processats per delictes de destrucció de l’ordre constitucional per violència i desobediència’, va dir. També va descriure la decisió del govern de Recep Tayyip Erdoğan com ‘un pas legalment justificat’ per a contrarestar el PKK, que es troba en una llista negra com a organització terrorista.
Informa:VILAWEB.CAT (24-8-2019)
N.de la R.
Sempre havíem dit que Espanya s’assemblava a Turquia. Ara bé podem dir que Turquia s’assembla a Espanya. Tot molt “democràtic”!

349 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: