TUSQUETS PRESCINDEIX DE MASFERRER, EL CERVELL DE L’ESCÀNDOL BARCAGATE

Carles Tusquets, el president de la junta gestora del FC Barcelona, ja ha començat a exercir com a tal. I la seva primera decisiĂł ha estat important, ja que Tusquets, segons informa La Vanguardia, ha decidit prescindir dels serveis Jaume Masferrer, l’exassessor de Josep Maria Bartomeu i presumpte cervell de l’escĂ ndol del Barçagate.

Amb aquesta sonada i rĂ pida decisiĂł, Carles Tusquets intenta enviar un missatge, que la gestora eliminarĂ  totes les despeses que consideri inecessĂ ries en una conjuntura econòmica tan problemĂ tica com l’actual. Masferrer, a mĂŠs, estava en el punt de mira desprĂŠs de la seva presumpta participaciĂł en el “Barçagate”, el cas dels comptes d’Internet utilitzats per criticar alguns jugadors i membres de l’oposiciĂł de Bartomeu.

Un dels perjudicats va ser Gerard PiquÊ, que en una recent entrevista no va dubtar a recordar que no entenia perquè Masferrer seguia a sou en el club.

ROUSAUD, CONTRA LA GENERALITAT

Els mitjans afins a Josep Maria Bartomeu fa dies que treballen en una teoria: hi va haver una mĂ  negra de la Generalitat per fer caure el president del FC Barcelona. L’expresident blaugrana, de fet, aixĂ­ ho va insinuar en la seva roda de premsa d’acomiadament. I sembla que aquesta mateixa teoria serĂ  utilizada per algun dels candidats en les properes eleccions, com Emili Rousaud, exvicepresident institucional del club.

Rousaud, que es va mantenir al costat de Bartomeu en totes les seves decisions fins abandonar el vaixell per l’escĂ ndol del Barçagate, aixĂ­ ho ha afirmat en una entrevista a l’agència EFE. “La Generalitat sempre ha tingut l’interès [que el nou president del Barcelona sigui de la seva corda]. Ja va passar amb Sixte Cambra (senador lligat a Convergència i UniĂł, i vicepresident al Barça de Núùez entre el 1993 i el 1999)”. Rousaud, a mĂŠs, ha recordat que estĂ  intentant trobar el consens per construir una candidatura unitĂ ria i transversal de cara a les eleccions, en les que encara no ha decidit si serĂ  o no el cap de llista.

Dins d’aquest consens que estĂ  buscant Rousaud, apareix la figura de l’excandidat i exagent de futbolistes Josep Maria Minguella, que fa uns dies va afirmar que Rousaud li recorda a Núùez. “L’apartat esportiu porto temps treballant-lo amb Josep Maria Minguella”, ha afirmat l’exvicepresident institucional del Barça de Bartomeu.

En l’entrevista, a mĂŠs, Rousaud tambĂŠ ha deixat anar que comptarĂ  amb un parell de exdirectius i amics de Rosell. “En aquesta junta hi havia molts amics de Sandro Rosell, i entre aquests sis directius, Silvio ElĂ­as ho era. Comptaria amb dos d’aquests sis directius”.

“El prĂŠstec de Goldman Sachs ĂŠs un producte perfecte”

El pal de paller de les crĂ­tiques de Rousaud contra Bartomeu ĂŠs el Barçagate, però l’excompany de junta del ja expresident del Barça fa uns dies que treu a passejar crĂ­tiques d’altres Ă mbits que en el seu dia va acabar acceptant. “En l’Ă mbit esportiu els directius ratificaven coses que ja estaven fetes. No hi havia debat. I el tema esportiu condiciona totalment la part econòmica i patrimonial. Ens vam adonar que Bartomeu no ens escoltava i ja n’estĂ vem farts, sobretot tenint en compte el que havia passat amb les xarxes socials. Bartomeu diu el que sap que el farĂ  quedar bĂŠ, però desprĂŠs no ho compleix”.

Per a Rousaud, això sĂ­, en el paquet de crĂ­tiques no entra l’acord financer entre el Barça i Goldman Sachs per a l’Espai Barça.”El prĂŠstec de Goldman Sachs per finançar l’Espai Barça ĂŠs un producte molt ben negociat per part de Quique Tombas (extresorer), no hi ha recursos patrimonials i es basa en ingressos futurs de l’obra, amb els quals es pagarĂ  el prĂŠstec. El producte ĂŠs atractiu.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-10-2020)

138 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: