TUSQUETS PRESCINDEIX DE MASFERRER, EL CERVELL DE L’ESCÀNDOL BARCAGATE

Carles Tusquets, el president de la junta gestora del FC Barcelona, ja ha començat a exercir com a tal. I la seva primera decisió ha estat important, ja que Tusquets, segons informa La Vanguardia, ha decidit prescindir dels serveis Jaume Masferrer, l’exassessor de Josep Maria Bartomeu i presumpte cervell de l’escàndol del Barçagate.

Amb aquesta sonada i ràpida decisió, Carles Tusquets intenta enviar un missatge, que la gestora eliminarà totes les despeses que consideri inecessàries en una conjuntura econòmica tan problemàtica com l’actual. Masferrer, a més, estava en el punt de mira després de la seva presumpta participació en el “Barçagate”, el cas dels comptes d’Internet utilitzats per criticar alguns jugadors i membres de l’oposició de Bartomeu.

Un dels perjudicats va ser Gerard Piqué, que en una recent entrevista no va dubtar a recordar que no entenia perquè Masferrer seguia a sou en el club.

ROUSAUD, CONTRA LA GENERALITAT

Els mitjans afins a Josep Maria Bartomeu fa dies que treballen en una teoria: hi va haver una mà negra de la Generalitat per fer caure el president del FC Barcelona. L’expresident blaugrana, de fet, així ho va insinuar en la seva roda de premsa d’acomiadament. I sembla que aquesta mateixa teoria serà utilizada per algun dels candidats en les properes eleccions, com Emili Rousaud, exvicepresident institucional del club.

Rousaud, que es va mantenir al costat de Bartomeu en totes les seves decisions fins abandonar el vaixell per l’escàndol del Barçagate, així ho ha afirmat en una entrevista a l’agència EFE. “La Generalitat sempre ha tingut l’interès [que el nou president del Barcelona sigui de la seva corda]. Ja va passar amb Sixte Cambra (senador lligat a Convergència i Unió, i vicepresident al Barça de Núñez entre el 1993 i el 1999)”. Rousaud, a més, ha recordat que està intentant trobar el consens per construir una candidatura unitària i transversal de cara a les eleccions, en les que encara no ha decidit si serà o no el cap de llista.

Dins d’aquest consens que està buscant Rousaud, apareix la figura de l’excandidat i exagent de futbolistes Josep Maria Minguella, que fa uns dies va afirmar que Rousaud li recorda a Núñez. “L’apartat esportiu porto temps treballant-lo amb Josep Maria Minguella”, ha afirmat l’exvicepresident institucional del Barça de Bartomeu.

En l’entrevista, a més, Rousaud també ha deixat anar que comptarà amb un parell de exdirectius i amics de Rosell. “En aquesta junta hi havia molts amics de Sandro Rosell, i entre aquests sis directius, Silvio Elías ho era. Comptaria amb dos d’aquests sis directius”.

“El préstec de Goldman Sachs és un producte perfecte”

El pal de paller de les crítiques de Rousaud contra Bartomeu és el Barçagate, però l’excompany de junta del ja expresident del Barça fa uns dies que treu a passejar crítiques d’altres àmbits que en el seu dia va acabar acceptant. “En l’àmbit esportiu els directius ratificaven coses que ja estaven fetes. No hi havia debat. I el tema esportiu condiciona totalment la part econòmica i patrimonial. Ens vam adonar que Bartomeu no ens escoltava i ja n’estàvem farts, sobretot tenint en compte el que havia passat amb les xarxes socials. Bartomeu diu el que sap que el farà quedar bé, però després no ho compleix”.

Per a Rousaud, això sí, en el paquet de crítiques no entra l’acord financer entre el Barça i Goldman Sachs per a l’Espai Barça.”El préstec de Goldman Sachs per finançar l’Espai Barça és un producte molt ben negociat per part de Quique Tombas (extresorer), no hi ha recursos patrimonials i es basa en ingressos futurs de l’obra, amb els quals es pagarà el préstec. El producte és atractiu.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-10-2020)

114 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: