TV3 CADA COP MÉS ESPANYOLITZADA: PARLA EN ELS INFORMATIUS DE “POLÍTICS PRESOS” I NO DE ” PRESOS POLÍTICS “

En una sèrie de piulades Txell Bonet recorda que Jordi Cuixart mai ha estat un polític i els acusa de negligència dia darrera dia.

“De nou @tv3cat en els seus informatius, ara mateix, divendres migdia, 3 d’abril, parlant de POLÍTICS PRESOS i no de #presospolítics. Si us plau, sou periodistes?? Em podeu explicar quin càrrec polític ha tingut mai @jcuixart ?? Dia rere dia la mateixa negligència, quin poc rigor”

“A més, hi ha un abisme entre tenir el tabú d’anomenar-los #presospolítics i dir una informació incorrecta, que és el que feu. Si hi ha encara algun periodista a Catalunya que pensi que @jcuixart és o ha estat polític, és que potser no és realment periodista”

“si informeu amb aquesta imprecisió de les realitats pròximes que coneixem, podem confiar en el rigor alhora d’informar de les realitats més llunyanes que no coneixem?”

Den nou @tv3cat en els seus informatius, ara mateix, divendres migdia, 3 d’abril, parlant de POLÍTICS PRESOS i no de #presospolítics. Si us plau, sou periodistes?? Em podeu explicar quin càrrec polític ha tingut mai @jcuixart ?? Dia rere dia la mateixa negligència, quin poc rigor

— Txell Bonet (@TxellBonet) April 3, 2020
Informa:LAREPUBLICA.CAT (1-XI-2022)

63 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: