TV3 DERROTA LA GUÀRDIA CIVIL I DEMOSTRA LA SEVA INDEPENDÈNCIA

“TV3 derrota la Guàrdia Civil ”
“Els homes de verd són ombres patètiques i petites destinades -el todo por la patria inclou el ridícul?- a sembrar la discòrdia entre els independentistes amb xafarderies de sofà de Sálvame”
( SALVADOR COT )

Jo crec que no calia, però la Guàrdia Civil ha invertit mesos d’esforços, micròfons, punxades i filtracions per deixar demostrat, clar i castellà, que TV3 té un funcionament completament professional i que això és perceptible fins a l’última tertúlia. L’espionatge polític de la policia emblemàtica del nacionalisme espanyol deixa clar que la televisió publica catalana és del tot invulnerable a les pressions, encara que vagin a càrrec d’algú com David Madí, a qui ells mateixos col·loquen a la cúpula integrada de l’independentisme català. No només això, segons es desprèn de la conversa filtrada, fins i tot el propi Puigdemont considera impossible alterar una decisió de TV3. Res a veure amb les tertúlies de Madrid, on fa temps que el quilo de tertulià se subhasta per sota la taula. Allà ja no es tracta només governs i partits. Les empreses de l’Ibex, per exemple, compren i col·loquen, directament, els tertulians que els interessen.

És més, tants esforços clandestins de la Guàrdia Civil honoren la posició de Pilar Rahola, a qui se li podran discutir moltes coses, però no pas la brillantor en l’ofici de tertuliana, ni el compromís amb aquest país. I a Vicent Sanchis, el director que ha col·locat TV3 com a líder indiscutible durant 39 mesos consecutius, avergonyint els canals de Madrid a partir de la professionalitat i la qualitat del canal públic. Com també deixen en bon lloc a David Madí, que es limita a escoltar algú legítimament emprenyat. En fi, els homes de verd són ombres patètiques i petites destinades -el todo por la patria inclou el ridícul?- a sembrar la discòrdia entre els independentistes amb xafarderies de sofà de Sálvame, la televisió que -vista la seva activitat- deuen preferir les tardes de permís.

Després d’això, l’unionisme no pot fer altra cosa que reconèixer el nivell de TV3, l’única televisió que ha demostrat absoluta independència del poder polític. Ei, amb el segell de la Guàrdia Civil.

Informa:ELMON.CAT (5-11-2020)

190 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: