TV3 EMETRÀ EL REPORTATGE “EL VIRUS DE LA CORONA”,DIUMENGE (23,00 h)

À Punt i TV3 emetran aquest cap de setmana el reportatge ‘El virus de la corona‘ del programa ‘360 grados’ de la televisió pública basca sobre els negocis fraudulents de la monarquia espanyola emès diumenge. À Punt ha preparat un programa especial de ‘La qüestió’ on, a més d’emetre el reportatge, analitzaran la investigació de la fiscalia del Tribunal Suprem sobre el rei emèrit espanyol Juan Carlos I i quines conseqüències pot tenir per a la monarquia i per a la salut democràtica espanyola. Al programa hi participaran el catedràtic de dret constitucional Javier Pérez Royo, l’ex-senador i professor de dret públic Manuel Martínez Sospedra i el professor de dret administratiu Andrés Boix. El programa s’emetrà divendres a les 21.30.

La qüestió
@LQAPunt
#LQCorones | Estem preparant un programa especial per a divendres. Començarem a les 21:30 h amb l’emissió del reportatge ‘El virus de la Corona’, que tracta de les últimes investigacions judicials que haurà d’afrontar la monarquia espanyola.

Per la sava banda, TV3 emetrà el reportatge diumenge després del documentari ‘Hospital sense fronteres’, sobre la saturació que hi va haver a l’Hospital de la Cerdanya quan van arribar-hi ciutadans de fora la comarca amb símptomes de la covid-19. El primer reportatge començarà a les 22.05 i el segon, ‘El virus de la corona’, a les 22.55.
Informa:VILAWEB.CAT (10-6-2020)

319 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: