TV3 ESTRENARÀ LA MINISÈRIE ” ALTSASU” EL 18 DE GENER

La Televisió de Catalunya (TV3) estrenarà el pròxim 18 de gener una minisèrie inspirada en la història real dels vuit joves d’Altsasu acusats del delicte de terrorisme. «És ficció basada en la realitat, perquè s’han resumit quatre anys en quatre capítols», explica el director Asier Urbieta.

Es tracta d’una producció de Sàpiens i Baleuko, amb coproducció d’EITB i Televisió de Catalunya i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat.

‘Altsasu’ consta de quatre episodis, de 50 minuts cada un, i està està inspirada lliurement en la història real dels vuit joves d’Altsasu, acusats de terrorisme, i se centrarà en els sentiments dels encausats.

La minisèrie es presenta així: «El 14 d’octubre del 2016, Altsasu celebra les festes patronals. Tot transcorre en un ambient festiu fins al moment en què hi ha una baralla a altes hores de la matinada al bar Koxka de la localitat. Aquest altercat marcarà la vida del poble en els anys següents i tindrà conseqüències inesperades per als vuits joves involucrats en aquella batussa».
Informa:DBALEARS.CAT (13-1-2021)

280 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: