TV3 INTERPOSARÀ DIVERSES QUERELLES CONTRA CIUDADANOS

El director de Televisió de Catalunya (TVC), Vicent Sanchis, ha anunciat que interposarà ‘diverses querelles’ contra el president de Ciutadans, Albert Rivera, per haver dit que en la cadena es va insultar la líder de la formació a Catalunya, Inés Arrimadas.

‘Quan un dirigent polític assegura que es diu ‘puta’ a Arrimadas, no queda més que la defensa legal’, ha remarcat Sanchis en la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al Parlament.

Sanchis ha remarcat que, davant de les ‘mentides’ que s’han abocat sobre TV3, interposarà diverses querelles per calúmnia, injúries i incitació a l’odi contra Rivera.

El Consell Professional d’Informatius de TV3 havia negat aquesta setmana que es qualifiqués de ‘puta’ Arrimadas, va exigir a Rivera una rectificació i a la direcció del canal que engegués mecanismes legals per defensar la seva integritat.

El director ha expressat preocupació per la caricaturització que es fa de TV3, ha remarcat que molta gent que parla no ha mirat mai el canal, ha apel·lat al sentit comú dels polítics i ha remarcat: ‘Sembla que som els grans miserables de la pel·lícula’.

Per la seva part, Albert Rivera s’hi ha tornat i ha dit que quan governin ells s’haurà acabat Sanchis.

Informa:VILAWEB.CAT (5-4-2019)

442 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: