TV3 REFORÇARÀ LA PROGRAMACÓ INFANTIL I CULTURAL AQUESTS DIES

El canal Esport3 emetrà la mateixa programació que el Super3 a partir de dilluns, entre les 6 h i les 21.30 h. Per la seva banda, TV3 i el 3/24 compartiran la programació durant tota la franja matinal, i el 33 “reforçarà l’oferta cultural”.

TV3 justifica els canvis per diversos motius. D’una banda, diu, permetran ” reorganitzar els equips perquè tots els professionals puguin treballar amb les garanties extraordinàries de seguretat laboral que calen ara”, en plena epidèmia del coronavirus. D’una altra, “respon a la necessitat d’oferir una programació més adequada a les necessitats de la ciutadania en uns moments de gran excepcionalitat”. En aquest sentit, diu la cadena, “reforça la programació infantil i juvenil i la cultural”, en una acció de “col·laboració amb els departaments d’Educació i Cultura de la Generalitat”. Finalment, la decisió de reduir les hores d’emissió de l’Esport3 (que només funcionarà com a tal entre les 21.30 h i les 6 h) té a veure amb el fet que, arran de la crisi sanitària, “s’han anat cancel·lant les cites esportives locals i mundials de totes les disciplines”.

En conjunt, doncs, TV3 considera que, amb aquesta reordenació temporal dels canals, compleix “més i millor” la missió de servei públic i “garanteix una informació puntual de tot el que passi, on passi i amb anàlisi constant dels esdeveniments i de les seves conseqüències”.

En concret, TV3 i el 3/24 emetran de manera simultània, mentre duri aquesta situació, el Telenotícies matí, Els matins, Planta baixa, el Telenotícies comarques i el Telenotícies migdia. Tots aquests programes oferiran, cadascun amb el seu format concret, ” tertúlies, entrevistes i continguts adreçats a explicar tota l’actualitat, amb especial èmfasi en la situació extraordinària que s’està vivint per la ràpida propagació del coronavirus i les seves conseqüències en tots els àmbits, especialment sanitaris, econòmics i socials”. Durant la tarda i la nit, cada canal mantindrà la programació habitual.

Per la seva banda, el Super3 continuarà emetent en el mateix horari que fins ara, de 6 h a 21.30 h, però ho farà també a través de la freqüència de l’Esport3. A la nit, el canal esportiu oferirà continguts relacionats amb el seu àmbit, ja siguin documentals, repetició de partits o entrevistes, entre més. El 33 continuarà compartint freqüència amb el Super3, i afegirà als seus continguts habituals l’emissió d’espectacles de teatre, concerts, cinema, art i dansa, entre més.
Informa:ARA.CAT (15-3-2020)

292 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: