TV3 TORNA A RESPONDRE A LA JEC AMB UN MISSATGE SOBRE LES PARAULES PROHIBIDES

“En obligat compliment de la resoluciĂł de la Junta Electoral Provincial, aquest informatiu tĂŠ prohibit fer servir expressions com exili i presos polĂ­tics. Per primer cop, a mĂŠs, s’imposen els qualificatius concrets d’ autoproclamat o autoanomenat quan s’informi del Consell per la RepĂşblica i de l’Assemblea de CĂ rrecs Electes”.

Aquest ĂŠs el missatge que han començat a mostrar els informatius de TV3 per recordar als seus espectadors la decisiĂł que va prendre aquest dimarts la Junta Electoral Provincial de Barcelona, que, en resposta a un recurs de Ciutadans, va determinar que els mitjans pĂşblics no podien fer servir aquestes expressions fins a les eleccions del 10 de novembre. El text s’ha estrenat al ‘TelenotĂ­cies migdia’ d’aquest dimecres i es preveu que aparegui en pantalla cada vegada que, a l’hora d’elaborar una informaciĂł, els redactors hagin hagut d’adaptar el text els requeriments de la Junta.

Durant el perĂ­ode electoral de les eleccions generals del 28-A i les municipals i europees del 26-M, en què la Junta Electoral va imposar una prohibiciĂł semblant a TV3 i Catalunya RĂ dio, els ‘TelenotĂ­cies’ ja havien utilitzat un missatge similar per recordar als espectadors que no podien pronunciar determinades expressions.

Informa:ARA.CAT (9-10-2019)

462 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: