UN ALTRE AUTOGOL: L’ANC RECULL FIRMES PER PRESSIONAR ELS PARTITS AMB LA VIA UNILATERAL PEL 14-F

L’ANC recull firmes per pressionar els partits amb la via unilateral pel 14-F
És una de les iniciatives de la campanya de l’entitat per superar la barrera del 50% en el vot independentista

L’Assemblea Nacional de Catalunya inicia una campanya de recollida de firmes per a signar el compromĂ­s amb la independència i la via unilateral. Aquesta iniciativa forma part del marc de pressiĂł que l’ANC vol fer als partits independentistes de camĂ­ a les eleccions al Parlament del 14 de febrer. En un comunicat, l’entitat assegura que “l’independentisme podria superar el 50%” en els pròxims comicis.

És per això que des de l’ANC reclamen a la societat civil que “aprofiti aquesta oportunitat per empènyer els partits i les institucions a fer efectiva la repĂşblica catalana”. L’organitzaciĂł independentista tĂŠ preparades diverses activitats, campanyes i iniciatives fins a mitjans de febrer per intentar marcar “i fiscalitzar” els partits independentistes per a les pròximes eleccions.

L’objectiu de l’ANC amb aquestes iniciatives, tal com van determinar el passat novembre, ĂŠs que els electors puguin comparar els compromisos electorals dels partits i les seves accions i es compromet a “fer el seguiment d’aquesta legislatura a travĂŠs de la fiscalitzaciĂł”. A mĂŠs, planteja formar un govern independentista, si ho permet la composiciĂł parlamentĂ ria encara que no s’assoleixi la majoria de vots a les urnes, que no suposi “una situaciĂł de bloqueig com la que es va viure desprĂŠs de les eleccions del 27 de setembre del 2015”
Informa:NACIODIGITAL.CAT (5-1-2021)
N.de la R.
Un altre autogol de l’ANC que ha caigut en la teranyina mental espanyolista.Un cop mĂŠs-i en van…-els vots independentistes van sumar mĂŠs del 52% en les darreres eleccions dites autonòmiques.Si haguĂŠs estat un referèndum haguĂŠssim guanyat per mĂŠs del 52%, atĂŠs que els vots en blanc o nuls no compten.O si ho voleu mĂŠs fĂ cil: els vots unionistes no van arribar al 43%. La presidenta de l’entitat que ĂŠs tota una autoritat en matèria econòmica, no sap sumar? Vatua l’olla!
D’altra banda caldrĂ  repetir una i mil vegades amb l’obsessiĂł de sempre que el mĂŠs important no ĂŠs declarar la independència sinĂł la capacitat de mantenir-la per evitar una carnisseria per part de l’Estat.EstĂ  disposada l’ANC a treure pel cap baix mig miliĂł de persones que controlin els punts neurĂ lgics del paĂ­s els dies que faci falta?
La resta ĂŠs perdre el temps.Quina llĂ stima que l’ANC en lloc de convertir-se en el primer activista del paĂ­s ara simplement vol fer de notari de la situaciĂł.Anem bĂŠ per anar a Sants!

104 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: