UN ALTRE AUTOGOL: L’ANC RECULL FIRMES PER PRESSIONAR ELS PARTITS AMB LA VIA UNILATERAL PEL 14-F

L’ANC recull firmes per pressionar els partits amb la via unilateral pel 14-F
√Čs una de les iniciatives de la campanya de l’entitat per superar la barrera del 50% en el vot independentista

L’Assemblea Nacional de Catalunya inicia una campanya de recollida de firmes per a signar el comprom√≠s amb la independ√®ncia i la via unilateral. Aquesta iniciativa forma part del marc de pressi√≥ que l’ANC vol fer als partits independentistes de cam√≠ a les eleccions al Parlament del 14 de febrer. En un comunicat, l’entitat assegura que “l’independentisme podria superar el 50%” en els pr√≤xims comicis.

√Čs per aix√≤ que des de l’ANC reclamen a la societat civil que “aprofiti aquesta oportunitat per emp√®nyer els partits i les institucions a fer efectiva la rep√ļblica catalana”. L’organitzaci√≥ independentista t√© preparades diverses activitats, campanyes i iniciatives fins a mitjans de febrer per intentar marcar “i fiscalitzar” els partits independentistes per a les pr√≤ximes eleccions.

L’objectiu de l’ANC amb aquestes iniciatives, tal com van determinar el passat novembre, √©s que els electors puguin comparar els compromisos electorals dels partits i les seves accions i es compromet a “fer el seguiment d’aquesta legislatura a trav√©s de la fiscalitzaci√≥”. A m√©s, planteja formar un govern independentista, si ho permet la composici√≥ parlament√†ria encara que no s’assoleixi la majoria de vots a les urnes, que no suposi “una situaci√≥ de bloqueig com la que es va viure despr√©s de les eleccions del 27 de setembre del 2015”
Informa:NACIODIGITAL.CAT (5-1-2021)
N.de la R.
Un altre autogol de l’ANC que ha caigut en la teranyina mental espanyolista.Un cop m√©s-i en van…-els vots independentistes van sumar m√©s del 52% en les darreres eleccions dites auton√≤miques.Si hagu√©s estat un refer√®ndum hagu√©ssim guanyat per m√©s del 52%, at√©s que els vots en blanc o nuls no compten.O si ho voleu m√©s f√†cil: els vots unionistes no van arribar al 43%. La presidenta de l’entitat que √©s tota una autoritat en mat√®ria econ√≤mica, no sap sumar? Vatua l’olla!
D’altra banda caldr√† repetir una i mil vegades amb l’obsessi√≥ de sempre que el m√©s important no √©s declarar la independ√®ncia sin√≥ la capacitat de mantenir-la per evitar una carnisseria per part de l’Estat.Est√† disposada l’ANC a treure pel cap baix mig mili√≥ de persones que controlin els punts neur√†lgics del pa√≠s els dies que faci falta?
La resta √©s perdre el temps.Quina ll√†stima que l’ANC en lloc de convertir-se en el primer activista del pa√≠s ara simplement vol fer de notari de la situaci√≥.Anem b√© per anar a Sants!

239 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: