UN BARTOMEU ACORRALAT RESCINDEIX EL CONTRACTE AMB I3 VENTURES

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha trencat el seu silenci. Bartomeu ha parlat per primera vegada després de la crisi amb I3 Ventures i ha assegurat que el club blaugrana “rescindeix el contracte” amb aquesta empresa.

“El Barça no ha contractat mai un servei per desprestigiar ningú”
Bartomeu ha explicat aquest dimarts que el Barça ha vist que un dels comptes vinculats a I3 Ventures, la de Respeto y Deporte, ha fet “comentaris inadequats” i “aquest matí he donat les instruccions per rescindir el contracte amb aquesta empresa”.

“No tinc cap dubte que el Barça no ha contractat mai un servei per desprestigiar ningú, cap jugador, exjugadors, polítics, ni cap president, ni expresident, és totalment fals. I d’això ens defensarem fins on calgui. El Barça en cap cas no ha desprestigiat a ningú”, ha assegurat Bartomeu de manera contundent.

“Perseguirem a tots aquells que ens acusin d’això”
El president del Barça ha passat a l’atac i ha afirmat que “perseguirem a tots aquells que ens acusin d’això”. La Cadena SER, per la seva part, va publicar aquest dilluns a la nit documents que desacreditaven el comunicat del club català.

Bartomeu ha avisat que recentment han tingut casos d’èxits davant informacions que perjudicaven la imatge del club i ha recordat el que va passar amb el fitxatge de Paulinho: “Qui ens acusava, va haver de rectificar”.

En tot cas, el president de l’entitat catalana ha confirmat que tenien contractat I3 Ventures des del 2017, però després de les informacions publicades, han hagut de rescindir el contracte.

Bartomeu ha aprofitat fer les primeres declaracions aquest dimarts que s’ha fet entrega d’un nou Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán. És la catorzena edició i és un premi que organitza el Barça amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya. El premiat ha estat Jorge Valdano en la categoria de periodisme esportiu. Però el guardó, amb tots els respectes, ha passat a segona categoria per l’actualitat blaugrana.
Informa:ELNACIONAL.CAT (18-2-2020)

227 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: