El president a l’exili Carles Puigdemont ha deixat en evid√®ncia un empresari catal√† ultra que ha ofert 100.000 euros a qui “el detingui”. Tamb√© ha lamentat que les amenaces “permanents” que rep no tinguin mai conseq√ľ√®ncies. “Gent que amena√ßa de cometre un delicte i sap que no li passar√† res perqu√® ho fa per Espanya”, ha escrit Puigdemont¬†a Twitter.

Puigdemont ha difós aquest missatge després que un empresari català hagi ofert 100.000 euros per la seva detenció.

Segons explica¬†Alerta Digital, “l’estrateg” √©s Gerard Bellalta, que diu tenir contactes internacionals i un pla d’acci√≥ “fet a consci√®ncia” per expulsar¬†Puigdemont de B√®lgica i lliurar-lo a les autoritats espanyoles.

‚ÄúNo vull res a canvi. Nom√©s soc un patriota catal√† que vol dir prou a la impunitat de la qual gaudeix Puigdemont per desacreditar internacionalment la imatge d’Espanya”, afirma l’empresari. Tamb√© afegeix que Puigdemont t√© sort de “ser espanyol” perqu√® si “fos¬†israeli√† o un estatunidenc, el¬†Mossad¬†o la CIA l’haurien atrapat¬†fa mesos‚ÄĚ.

L’empresari catal√† t√© la intenci√≥ d’exposar el seu pla als l√≠ders del PP i Vox, Pablo¬†Casado i Santiago¬†Abascal, i garanteix l’√®xit de l’operaci√≥, que comptaria fins i tot, segons diu, amb la cooperaci√≥ de membres dels cossos i forces de seguretat de B√®lgica i Fran√ßa. Un dispositiu que, segons els seus c√†lculs,¬†sumaria uns¬†cent mil euros i¬†que ell mateix fian√ßaria.

L’advocat Gonzalo Boye ha mostrat p√ļblicament suport a Puigdemont i espera que tant la fiscalia com la Gu√†rdia Civil hi hagin “intervingut”.

L’empresari Gerard Bellalta, que √©s tamb√© president d’un denominat C√≠rculo de Empresarios de Tabarnia,¬†apareix ass√≠duament a les informacions del diari Alerta Digital. L’any 2015 va ser alcaldable a l’Ajuntament de Barcelona en les eleccions municipals per Soluciones Ciudadanas, partit que ell mateix va fundar.

Informa:ELNACIONAL.CAT (30-3-2019)