UN ESPANYOL, LLICENCIAT A ESADE, L’ASSALTANT DEL DOMICILI DE PUIGDEMONT A WATERLOO

Un grup de sis persones va arrencar dijous la placa que deia “Casa de la Rep√ļblica” del domicili de Carles Puigdemont a Waterloo, a B√®lgica, i van fugir, segons va denunciar un dia despr√©s l’expresident al seu compte de Twitter. El l√≠der de Junts per Catalunya acompanyava la piulada amb un v√≠deo de 48 segons on es veien, primer, els sis individus en un pla fix, un dels quals mostra una bandera espanyola, al davant del domicili, i despr√©s, en una altra seq√ľ√®ncia, com arriba un cotxe, en baixa una persona -que a l’edici√≥ del v√≠deo √©s assenyalada amb una altra foto fixa en qu√® se l’identifica clarament-, que manipula alguna cosa a la tanca natural de la finca, fora de c√†mera, i torna corrents al cotxe, que marxa tot seguit.

Un grup de sis persones amb bandera espanyola van arrencar ahir la placa de casa on deia “Casa de la Rep√ļblica” i van fugir. No acceptar√© cap viol√®ncia ni cap intimidaci√≥ al meu comprom√≠s pol√≠tic. Ho he denunciat a la policia belga i ho he posat en coneixement del @EP_President. pic.twitter.com/Qmv0NgNDty
‚ÄĒ Carles Puigdemont (@KRLS) May 14, 2021

La publicaci√≥ de Puigdemont, que suma 1.200 comentaris, m√©s de 6.000 retuits i 8.300 m’agrades, va corre com a p√≥lvora per la xarxa, iniciant una recerca per identificar qui era el v√†ndal que apareixia de cara en un fotograma perpetrant l’acci√≥.

Un perfil de Twitter va donar amb el nom, cognoms, ofici i lloc de residència del brètol. Es tracta de Francisco Sanchís, analista del Deutsche Bank, llicenciat a ESADE i resident a Luxemburg.

Haureu de mirar els procesos de sel‚ÄĘlecci√≥ que teniu en el @DeutscheBank que se us ha colat aquest idiota hiperventilat i si els clients vostres ho saben potser us acabaran treient les peles ‚Ķ. FEU RT que els arribi la queixa!!!! pic.twitter.com/0yB93dC1YC
‚ÄĒ edp ||‚ėÖ||

En veure’s exposat, a l’assant li ha faltat temps de retirar-se de la xarxa.
Informa:RACOCATALA.CAT (16-5-2021)

275 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: