UN ESPANYOL, LLICENCIAT A ESADE, L’ASSALTANT DEL DOMICILI DE PUIGDEMONT A WATERLOO

Un grup de sis persones va arrencar dijous la placa que deia “Casa de la República” del domicili de Carles Puigdemont a Waterloo, a Bèlgica, i van fugir, segons va denunciar un dia després l’expresident al seu compte de Twitter. El líder de Junts per Catalunya acompanyava la piulada amb un vídeo de 48 segons on es veien, primer, els sis individus en un pla fix, un dels quals mostra una bandera espanyola, al davant del domicili, i després, en una altra seqüència, com arriba un cotxe, en baixa una persona -que a l’edició del vídeo és assenyalada amb una altra foto fixa en què se l’identifica clarament-, que manipula alguna cosa a la tanca natural de la finca, fora de càmera, i torna corrents al cotxe, que marxa tot seguit.

Un grup de sis persones amb bandera espanyola van arrencar ahir la placa de casa on deia “Casa de la República” i van fugir. No acceptaré cap violència ni cap intimidació al meu compromís polític. Ho he denunciat a la policia belga i ho he posat en coneixement del @EP_President. pic.twitter.com/Qmv0NgNDty
— Carles Puigdemont (@KRLS) May 14, 2021

La publicació de Puigdemont, que suma 1.200 comentaris, més de 6.000 retuits i 8.300 m’agrades, va corre com a pólvora per la xarxa, iniciant una recerca per identificar qui era el vàndal que apareixia de cara en un fotograma perpetrant l’acció.

Un perfil de Twitter va donar amb el nom, cognoms, ofici i lloc de residència del brètol. Es tracta de Francisco Sanchís, analista del Deutsche Bank, llicenciat a ESADE i resident a Luxemburg.

Haureu de mirar els procesos de sel•lecció que teniu en el @DeutscheBank que se us ha colat aquest idiota hiperventilat i si els clients vostres ho saben potser us acabaran treient les peles …. FEU RT que els arribi la queixa!!!! pic.twitter.com/0yB93dC1YC
— edp ||★||

En veure’s exposat, a l’assant li ha faltat temps de retirar-se de la xarxa.
Informa:RACOCATALA.CAT (16-5-2021)

508 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: