UN FOTOMUNTATGE DEL BARÇA FA ENRABIAR L’ESPANYOLISME: CELEBRA LES 6 COPES AMB 6 ESTELADES S

El Barça fa enrabiar el madridisme per partida doble: celebra les 6 copes amb 6 estelades.
El Barça ha inclòs estelades en el fotomuntatge que ha publicat per celebrar les 6 lligues guanyades per les seccions.
(JOAN TARDÀ)

El Barça ha fet història i s’ha convertit en el millor club poliesportiu del món. I és que, en la mateixa temporada, el conjunt català ha aconseguit que les sis seccions professionals (futbol masculí, futbol femení, bàsquet, futbol sala, hoquei i handbol) guanyin la lliga. Així, entre totes les seccions, el Barça acumula ja 125 lligues.

Certament, una fita així és motiu de celebració. I, des del club, han publicat a Twitter un fotomuntatge on es poden veure diferents jugadors de les sis seccions alçant les seves respectives copes. I, de fons, diverses banderes blaugranes. Fins aquí, un fotomuntatge normal en la política comunicativa del club. Ara bé, si un s’hi fixa bé, es pot veure com les sis copes estan acompanyades de sis estelades. Una bandera independentista per cada lliga guanyada. Sens dubte, les sis copes no serà l’únic que courà al madridisme.

Reaccions a la publicació del Barça a Twitter

Aviat, el fotomuntatge ha aixecat polseguera a les xarxes socials. Diversos usuaris de Twitter s’han adonat de la presència inèdita de banderes independentistes en un fotomuntatge del F.C Barcelona i ho han compartit. N’hi ha que celebren la seva inclusió i d’altres que ho condemnen.

En els darrers anys, el Camp Nou ha estat escenari de moltes reivindicacions independentistes. I molt sovint s’hi han pogut veure estelades. Fins i tot, en diverses ocasions, els aficionats hi han desplegat pancartes i banderes gegants. I, a cada partit, quan arriba el minut 17:14, bona part del públic crida “Independència, independència!”.

Però, fins ara, el Barça mai no havia inclòs la bandera independentista catalana en un fotomuntatge propi. De moment, cal veure si l’espanyolisme s’hi abraona amb molta força o no. I si el conjunt blaugrana fa marxa enrere i esborra la publicació. De moment, no ho ha fet.
Informa:ELNACIONAL.CAT (23-VI-2023)

125 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: