UN GEST POSITIU: L’ENTRENADOR MADRILENY DEL GIRONA DEMANA QUE LI PREGUNTIN EN CATALÀ

Gest inèdit de l’entrenador del Girona FC. Durant la roda de premsa prèvia a l’enfrontament contra el Màlaga d’aquest diumenge, el tècnic dels gironins, Míchel Sánchez, ha demanat als periodistes que li fessin les preguntes en català. Un gest que les xarxes socials han aplaudit especialment perquè Míchel és madrileny i a més, mai ha jugat ni entrenat en un equip català.

Molts usuaris han agraït el gest de Michel cap a la llengua catalana, i han volgut recordar que a més de ser madrileny, també té un passat tant com a jugador i com a entrenador al Rayo Vallecano, l’equip de l’àrea de Vallecas.

No és el primer episodi d’un entrenador del conjunt gironí amb la llengua, tot i que d’altres han estat negatius. El més recent es va produir el 2019, quan el llavors entrenador del Girona, el mallorquí Pep Lluís Martí, va haver d’aguantar els retrets dels periodistes extremenys en una roda de premsa postpartit en què va donar prioritat a les preguntes en català abans de respondre les que eren en castellà.
Informa:

157 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: