UNA QUINZENA DE PERSONALITATS SIGNEN PER GRAUPERA, EL VOT √öTIL

rcelona 24 maig 2019 2.00 h

 

Joel Joan, Sergi Mateu, Ventura Pons o Carles Boix signen per Graupera

 

L’actor, director i membre de la candidatura d’Eines de País (ANC) a la Cambra de Comerç Joel Joan, el director de cinema Ventura Pons, l’actor Sergi Mateu, el rector de la Universitat de Glasgow i advocat especialitzat en drets humans, Aamer Anwar, el professor de Princeton Carles Boix, l’assessora d’imatge Neus Tutusaus, l’expresident de la FNEC Albert Vergés o el president del CADCI, Josep Maria Andreu, son alguns dels signats d’una carta de suport al candidat de Barcelona és capital, Jordi Graupera a l’alcaldia de Barcelona.

La carta de suport assegura que Graupera ‚Äúha compr√®s b√© quina import√†ncia t√© la llengua catalana per situar Barcelona al centre d‚Äôun m√≥n global, i √©s l‚Äô√ļnic candidat que t√© consci√®ncia del paper capital que t√© Barcelona per articular els territoris de cultura catalana‚ÄĚ. El text continua indicant que ‚Äúel discurs de Graupera relliga la hist√≤ria de la ciutat, i la seva millor tradici√≥ art√≠stica, amb els reptes de la globalitzaci√≥ i l‚Äôimpacte de les noves tecnologies. Creiem que Barcelona √©s Capital ‚Äď Prim√†ries representa una alternativa dins de l‚Äôindependentisme perqu√® eleva el discurs intel¬∑lectual i pol√≠tic, i ho fa amb eines m√©s democr√†tiques i participatives.

Pels signants de la carta, ‚ÄúGraupera √©s el vot m√©s √ļtil pels catalans que volen que Barcelona sigui la capital d‚Äôun pa√≠s independent. La capital de Catalunya no t√© cap alcaldable millor per resoldre el conflicte amb Espanya de manera efectiva. Nom√©s un discurs complex i treballat com el de Graupera evitar√† que l‚ÄôEstat imposi altres debats per mirar d‚Äôaturar la independ√®ncia o buidar-la de contingut‚ÄĚ.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (24-5-2019)
379 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: