UNES 200.000 PERSONES ASSISTEIXEN A L’ACTE DE PERPINYÀ

Èxit rotund d’assistència a l’acte de Perpinyà organitzat pel Consell per la República, on s’esperavas la intervenció del president a l’exili Carles Puigdemont com a cap del cartell. La conductora de l’acte, Lloll Bertran, ha anunciat l’assistència d’unes 200.000 persones entre les que hi havia al parc de les exposicions, les que no han pogut entrar al recinte perquè estava ple de gom a gom i centenars d’autocars que no han pogut arribar-hi a temps pels controls de la policia espanyola a La Jonquera .S’han superat amb escreix les previsions que esperaven que hi hagués 70.000 o 100.000 persones.
Malauradament, s’han hagut de tancar els accessos a la zona perquè no hi cabia ningú més, i encara hi havia moltíssims autocars i d’altres vehicles retinguts a l’autopista. Tots aquells que no hi hagin pogut arribar, han pogut seguir seguir l’acte a través del canal de Youtube del CxR i de Ràdio Arrels, la emissora en català de la Catalunya Nord..

És, per tant, una altra mostra de solidaritat per part de l’independentisme cap a un únic objectiu: la reivindicació de la llibertat del poble català.

Informa:REDACCIÓ (29-2-2029)

210 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: