UNES 70 PERSONALITATS INTERNACIONALS BUSCARAN SOLUCIONS AL CONFLICTE L’11-S

Unes 70 personalitats internacionals buscaran solucions al conflicte catalĂ  durant la Diada. L’associaciĂł Foreign Friends of Catalonia convida una cinquantena d’investigadors, professionals, activistes i polĂ­tics per internacionalitzar la situaciĂł polĂ­tica i judicial de Catalunya. Segons han informat a travĂŠs d’un comunicat, s’han organitzat, a mĂŠs a mĂŠs, diversos tallers, tertĂşlies i sopars amb l’objectiu de trobar “solucions implementables a Catalunya”. Les activitats, que duraran els dies 10 i 11, comptaran amb la presència de l’activista turc Can DĂźndar, Alessandro Gamberini –advocat de Carola Rackete, que treballa al Sea-Watch, de rescat marĂ­tim–, el diputat alemany Andrej Hunko i el flamenc Mark Demesmaeker.

L’objectiu dels actes, tal com detallen des de l’organitzaciĂł ĂŠs “internacionalitzar el cas catalĂ . Per a això, gaudeix d’una xarxa de personalitats estrangeres que donen suport a la causa de Catalunya que, mitjançant la diplomĂ cia de proximitat, ajuden a fer-la entenedora al mĂłn”. Els actes inclouen uns workshops en què participaran personalitats internacionals, una tertĂşlia col¡loqui al Paranimf de l’Hospital ClĂ­nic, un sopar als Jardins del Palau de Pedralbes, i una recepciĂł per part del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, al Palau de la Generalitat. TambĂŠ s’espera l’assistència dels consellers Àngels ChacĂłn i Alfred Bosch.

El dia 10 de setembre, de 10 a 13 hores, hi ha previstos workshops, a la seu d’AcciĂł en què s’extrauran conclusions sobre la posiciĂł de Catalunya al mĂłn pel que fa als Drets Humans o a la seva acciĂł comunicativa a l’exterior. S’hi preveu la presència d’Alfred Bosch, Conseller d’Afers Exteriors. A la tarda, de 18 a 20 hores: TertĂşlia Catalunya al mĂłn, moderada pel periodista Antoni Bassas. Hi participaran Can DĂźndar, Alessandro Gamberini, Jaume Alonso Cuevillas, Rossella Selmini i Dominique Noguères. Entre el pĂşblic hi haurĂ  la presència de familiars de presos polĂ­tics i exiliats. A la nit, a les 21 hores, hi haurĂ  sopar als Jardins del Palau de Pedralbes. Amb la presència d’Àngels ChacĂłn, consellera d’Empresa i Coneixement.

Ja en plena diada, tot i que encara pendent de confirmar, al matĂ­ hi haurĂ  una rebuda institucional als Foreign Friends of Catalonia, al Palau de la Generalitat, per part del president de la Generalitat, Quim Torra.

Informa:ELNACIONAL.CAT (28-8-2019)

317 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: