UNES 70 PERSONALITATS INTERNACIONALS BUSCARAN SOLUCIONS AL CONFLICTE L’11-S

Unes 70 personalitats internacionals buscaran solucions al conflicte catal√† durant la Diada. L’associaci√≥ Foreign Friends of Catalonia convida una cinquantena d‚Äôinvestigadors, professionals, activistes i pol√≠tics per internacionalitzar la situaci√≥ pol√≠tica i judicial de Catalunya. Segons han informat a trav√©s d’un comunicat, s’han organitzat, a m√©s a m√©s, diversos tallers, tert√ļlies i sopars amb l’objectiu de trobar “solucions implementables a Catalunya”. Les activitats, que duraran els dies 10 i 11, comptaran amb la pres√®ncia de l’activista turc Can D√ľndar, Alessandro Gamberini ‚Äďadvocat de Carola Rackete, que treballa al Sea-Watch, de rescat mar√≠tim‚Äď, el diputat alemany Andrej Hunko i el flamenc Mark Demesmaeker.

L’objectiu dels actes, tal com detallen des de l’organitzaci√≥ √©s “internacionalitzar el cas catal√†. Per a aix√≤, gaudeix d’una xarxa de personalitats estrangeres que donen suport a la causa de Catalunya que, mitjan√ßant la diplom√†cia de proximitat, ajuden a fer-la entenedora al m√≥n”. Els actes inclouen uns workshops en qu√® participaran personalitats internacionals, una tert√ļlia col¬∑loqui al Paranimf de l’Hospital Cl√≠nic, un sopar als Jardins del Palau de Pedralbes, i una recepci√≥ per part del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, al Palau de la Generalitat. Tamb√© s’espera l’assist√®ncia dels consellers √Ängels Chac√≥n i Alfred Bosch.

El dia 10 de setembre, de 10 a 13 hores, hi ha previstos workshops, a la seu d’Acci√≥ en qu√® s’extrauran conclusions sobre la posici√≥ de Catalunya al m√≥n pel que fa als Drets Humans o a la seva acci√≥ comunicativa a l’exterior. S’hi preveu la pres√®ncia d’Alfred Bosch, Conseller d’Afers Exteriors. A la tarda, de 18 a 20 hores: Tert√ļlia Catalunya al m√≥n, moderada pel periodista Antoni Bassas. Hi participaran Can D√ľndar, Alessandro Gamberini, Jaume Alonso Cuevillas, Rossella Selmini i Dominique Nogu√®res. Entre el p√ļblic hi haur√† la pres√®ncia de familiars de presos pol√≠tics i exiliats. A la nit, a les 21 hores, hi haur√† sopar als Jardins del Palau de Pedralbes. Amb la pres√®ncia d’√Ängels Chac√≥n, consellera d’Empresa i Coneixement.

Ja en plena diada, tot i que encara pendent de confirmar, al matí hi haurà una rebuda institucional als Foreign Friends of Catalonia, al Palau de la Generalitat, per part del president de la Generalitat, Quim Torra.

Informa:ELNACIONAL.CAT (28-8-2019)

284 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: