VALLS, DECEBUT: ” TOTES LES INTERVENCIONS DE COLAU SÓN UN DISBARAT “

Pot ser que el regidor de Barcelona, Manuel Valls, ja s’en penedeixi d’haver donat els vots perquè Ada Colau fos, per segona vegada, alcaldessa de Barcelona el passat 15 de juny. En un missatge a les xarxes socials, Valls, ha assegurat que totes les intervencions de Colau són “un disbarat”. I ha assegurat que la prioritat de l’alcaldessa hauria de ser la seguretat dels barcelonins, “oblidar-se de l’activisme”, i respectar les institucions i la justícia.

Esos últimos días cada intervención de @AdaColau es un disparate. Su prioridad tendría que ser la seguridad de todos los barceloneses y no echar la culpa a los otros. Tiene que olvidarse de activismo y respetar las instituciones y la justicia española. https://t.co/JzzXfJkKqY

— Manuel Valls (@manuelvalls) September 6, 2019
Aquestes paraules de Valls arriben després que l’alcaldessa hagi manifestat que la seva “principal preocupació” pel que fa a la resposta a la sentència del judici de l’1-O és treballar perquè els presos surtin de la presó “com sigui”, si cal “amb indults o una reforma del Codi Penal”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (6-9-2019)

559 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: