VALLS NEGA L’EXISTÈNCIA DE PRESOS I EXILIATS

Manuel Valls, cap de cartell de la plataforma avalada per Ciutadans a les eleccions municipals del 26-M, s’ha volgut reivindicar davant d’Ada Colau en el primer discurs que ha fet a l’Ajuntament de Barcelona. L’exprimer ministre francès ha volgut deixar-li clar que sense els seus vots “no seria alcaldessa”. Tres regidors de la seva plataforma, ell inclòs, s’han aliat amb Colau per evitar que hi hagi un batlle independentista.
Valls ha encès els Ă nims del SalĂł de Cent quan ha assenyalat, davant d’alguns familiars de dirigents independentistes empresonats, que no hi ha presos polĂ­tics ni exiliats. “Això ĂŠs aixĂ­”, ha apuntat el dirigent afĂ­ a Ciutadans, que ha generat un enrenou notable. Colau, com a presidenta del ple, ha demanat “respecte” per a totes les opinions, encara que s’hi pugui estar en “desacord”.

El gest de l’exprimer ministre francès ha estat agraĂŻt explĂ­citament per Jaume Collboni, cap de files del PSC, que s’ha dirigit al faristol just desprĂŠs que ell. Collboni, a banda, ha criticat Quim Torra per criticar el pacte que ha dut l’alcaldessa al poder, i ha recordat que el partit del president no va guanyar les eleccions catalanes.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (15-6-2019)

386 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: