VENTALLOT DE FACHIN A COMUNS: ” HAN TRAÏT RÈGIM, CORRUPCIÓ I MONARQUIA “

L’exdirigent dels comuns, Albano Dante Fachin, ha clavat un ventallot a la formació de l’alcaldessa Ada Colau. Després de dies sense pronunciar-se al respecte, aquest dissabte Fachin ha trencat el silenci i, a través d’un fil de Twitter, ha explicat què en pensa de la seva candidatura a la investidura. “Han triat règim, corrupció i Monarquia”, ha indicat.

En primer lloc, Fachin ha dit que no havia parlat fins ara per tres motius: perquè sap que “en política assumir contradiccions és imprescindible”, perquè creu que dins l’equip dels comuns hi ha gent meravellosa i perquè considera que un pacte entre ERC i els d’Ada Colau tampoc seria progressista. Tanmateix, assegura que ara “ja no es pot callar”.

@AlbanoDante76
· 7 de juny de 2019
Ja està bé. Durant la campanya i durant el sainet dels pactes, he preferit no parlar de que fèien els Comuns a BCN. No he signat manifestos, ni he fet batalla tuitera i m’he contingut molt de dir allò tan estúpid de “vieu com tenía raó?”.

Albano-Dante Fachin

@AlbanoDante76
1) He après que en política assumir contradiccions és imprescindible si es volen fer coses de veritat. Curiosament ho he après rebent lliçons de “puressa esquerranista” dels que ara es fan amb el poder amb tonelades de “pragmatisme”. OK. Lenin va pactar amb el Kaiser Guillermo II pic.twitter.com/iGz8hOOOwb

ò

Albano-Dante Fachin

@AlbanoDante76
2) He criticat molt els Comuns. Des de dins i, després, des de fora. Però encara avui puc dir clar: a l’equip d’Ada hi ha gent meravellosa. Per exemple: no crec que l’àrea de salut mai hagi estat tan ben portada com amb la @GemmaTarafa. I si em donen a triar: VULL QUE SEGUEIXI!


@AlbanoDante76
3) Perquè ara tampoc ens flipem. ERC-BCN no ha estat precisament “progressista”, no fotem. En contra de la funerària pública. Vergonyós amb el CAP Misericòrdia. Lliçons de “progressisme” poques. Aquests motius segueixen vigent, PERÒ JA NO ES POT CALLAR.

Per Fachin, els comuns “no fan un pacte pragmàtic per cap revolució a Barcelona”, sinó que creu que estan duent a terme “una operació de gran abast” . “És perpetuar-se a costa de fer de crossa del més fosc del Règim del 78. No és una renuncia moral. És política i és definitiva. Ja està”, ha indicat.
Informa:ELNACIONAL.cAT (8-6-2019)

414 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: