VICENT SANCHIS PRESENTARÀ UN PROGRAMA A 8TV AMB PILAR RAHOLA COM A COL·LABORADORA

(ALBERT VILANOVA )
Vicent Sanchis torna a la televisió. L’exdirector de TV3 ha fitxat per 8TV, tal com ha anunciat el canal propietat de Nicola Pedrazzoli. El retorn de Sanchis a la pantalla serà amb un rol completament diferent, com a presentador, i amb col·laboradors com Pilar Rahola i Saül Gordillo.

“Parlarem de poca política”, anuncia el canal, que també assegura que hi haurà “molts altres il·lustríssims tertulians”. En tot cas, els tres primers noms són potents. A l’exdirector de TV3 s’hi afegiran l’exdirector de Catalunya Ràdio -Gordillo- i la tertuliana més mediàtica del país -Rahola-, que amb l’adeu del FAQS s’havia quedat sense un dels seus espais habituals.

Amb aquesta incorporació, la graella de 8TV va quedant definida. El programa dirigit per Sanchis s’emetrà de dilluns a dijous, de 21.30 a les 23.15, just abans d’El Circ de Frank Blanco. En la franja prèvia hi haurà el fitxatge estrella de la cadena per als esports: Dani Senabre.

El periodista, que ha presentat el Tu Diràs a RAC1 i també ha passat per la Cadena COPE i El Nacional, dirigirà un programa esportiu diari de dilluns a divendres que pretén tenir “molta presència a Youtube i les xarxes socials”.

Informa:NACIODIGITAl.CAT (16-VIII-2022)

99 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: