VINGA FER GRAN VOX: TENEN DRET AL SENADOR AUTONÒMIC. HAURÍEM DE DEIXAR DE FER EL RIDÍCUL

“Vinga fer gran Vox”.
Tenen dret al senador autonòmic. Hauríem de deixar de fer el ridícul.
( JOAN VALL )

Però què estem fent, beneits del cel? Hem estat sempre així o hem passat alguna febrada? És dèria pel políticament correcte i ara el políticament correcte és dir que es barra el pas a la ultradreta? Són el confinament i la restricció de la mobilitat que ens han afectat? L’eliminació del Barça de la lliga de campions i la classificació del Madrid per a semifinals que ens sobrepassen? El retorn de Pau Gasol al Barça que ens descol·loca? Què és el que ens fa perdre la xaveta perquè ens dediquem a fer gran Vox?

Perquè això és el que s’aconsegueix amb el marcatge polític sobre els ultradretans des del progressisme i l’autoproclamada esquerra. No tenim altres feines ni objectius i deixem que ens marquin l’agenda? Sembla que seguim algun pla d’entrenament personalitzat per empitjorar dia a dia. No l’encertàvem amb els boicots abans de la campanya. La vessàvem de mig a mig amb els escarnis i les intimidacions durant la campanya. El suposat cordó sanitari acordat al començament d’aquesta legislatura és un brindis al sol que dona més reconeixement públic a qui es volia aïllar.

Que ara, emparant-nos en aquest acord de legislatura, se’ls vulgui deixar sense el senador autonòmic que els pertoca és patètic i no pot portar a res més que al trencament del gran pacte. A veure si ho entenem: Vox no és una entelèquia ni un objecte volador no identificat. Són veïns nostres, familiars nostres, clients nostres, proveïdors nostres.
Us pot interessar

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (18-4-2021)

209 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: