VOLEN DENUNCIAR LA GENERALITAT ” PELS INCOMPLIMENTS DE LA LLEI DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA “

Volen denunciar la Generalitat “pels incompliments de la llei de Normalització Lingüística”
Una de les impulsores, la lingüista Sílvia Senz, fa una crida perquè se sumin a l’acció, juristes, assessors del món públic i educatiu i denunciants.

L’escriptora i lingüista, Sílvia Senz, ha publicat un fil a Twitter on parla de la intenció d’un “molt petit grup de juristes i activistes que es planteja seriosament denunciar el Govern pels incompliments de la llei de Normalització Lingüística de Catalunya”.

Senz fa una crida perquè s’impliquin en l’acció juristes especialitzats en dret lingüístic, assessors del món públic i educatiu, coordinadors, denunciants col·lectius i particulars” i demana la implicació de Plataforma per la Llengua, el Grup Koiné i Llengua i República.

La de moment única cara visible de la iniciativa ha demanat als interessants en col·laborar que enviïn “una presentació personal (dades verificables), amb una descripció de les tasques a les quals podeu contribuir i de la vostra disponibilitat a: juristesperlallengua@gmail.com”.

Finalment, Senz aclareix que Juristes per la Llengua, nom amb què s’ha batejat aquest moviment, “no és cap nova entitat, és un grup d’acció en formació. No s’obre pas a l’afiliació, sinó al voluntariat, i no implica cap contribució econòmica. Les aportacions es demanaran via micromecenatge en cas que calgui fer front als costos judicials”.

En declaracions exclusives a ‘Racó Català’, Sílvia Senz ens ha revelat que darrere de Juristes per la Llengua també hi ha els juristes Sandra Bargués Torres i Lluís Gallardo, i la periodista, escriptora i editora Diana Coromines, col·laboradora d’aquest mitjà.

El fil acumula més de 1.600 retuits.
Informa:RACOCATALA.CAT (10-6-2021)

352 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: