VOX AGRAEIX AL FUTBOL MALLORCA QUE ELS EMPLEATS NO ENTENGUIN EL MALLOQUÍ

Per si qualcĂş tenia dubtes sobre el posicionament oficial del club de futbol Mallorca al voltant de la denuncia feta per una clienta de la botiga oficial del club, en el sentit que se l’havia comminat a no parlar en mallorquĂ­ i a dirigir-se a una empleada en castellĂ , el dirigent de la sucursal de Vox a les Balears, Jorge Campos ho ha deixat ben clar ‘agraint’ al club el seu posicionament.

Campos expressa el seu agraĂŻment al Mallorca pel fet que aquest faci front al ÂŤfanatisme catalanistaÂť: ÂŤGrĂ cies RCD Mallorca per la tolerĂ ncia enfront del fanatisme catalanista. A Mallorca la gent normal no tĂŠ problemes per a relacionar-se al carrer en espanyol o en mallorquĂ­. NomĂŠs els extremistes intenten dur a l’esfera privada la discriminaciĂł lingßística de l’administració ha declarat l’activista neofeixista.

La declaració de Campos arriba desprÊs que, aquest dijous, es va fer públic un nou cas de discriminació lingßística en la botiga oficial del Mallorca situada al costat de la plaça de Cort de Palma. Des del compte oficial del club, no nomÊs no varen demanat disculpes a la seguidora mallorquinista que havia denunciat la discriminació, sinó que la varen culpabilitzat a ella.

La denunciant deia: ÂŤAhir vaig passar per la botiga de Cort i l’al¡lota que me va atendre em va demanar que canviĂ s al castellĂ  perquè no m’entenia. Segur que si haguĂŠs parlat anglès, alemany, francès,… m’hauria pogut expressar tranquil¡lament. Quina llĂ stima!Âť.

La resposta oficial del club va ser: ÂŤEl RCD Mallorca el sent, el xerra, l’entĂŠn… però no discriminam un treballador per no entendre’l. Si dos es volen entendre, ho fan. Tot ĂŠs mĂŠs fĂ cil, i mĂŠs avui dia!Âť.

Informa:DBALEARS.CAT (31-10-2020)

99 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: