VOX AGRAEIX AL FUTBOL MALLORCA QUE ELS EMPLEATS NO ENTENGUIN EL MALLOQU√ć

Per si qualc√ļ tenia dubtes sobre el posicionament oficial del club de futbol Mallorca al voltant de la denuncia feta per una clienta de la botiga oficial del club, en el sentit que se l’havia comminat a no parlar en mallorqu√≠ i a dirigir-se a una empleada en castell√†, el dirigent de la sucursal de Vox a les Balears, Jorge Campos ho ha deixat ben clar ‘agraint’ al club el seu posicionament.

Campos expressa el seu agra√Įment al Mallorca pel fet que aquest faci front al ¬ęfanatisme catalanista¬Ľ: ¬ęGr√†cies RCD Mallorca per la toler√†ncia enfront del fanatisme catalanista. A Mallorca la gent normal no t√© problemes per a relacionar-se al carrer en espanyol o en mallorqu√≠. Nom√©s els extremistes intenten dur a l’esfera privada la discriminaci√≥ ling√ľ√≠stica de l’administraci√≥¬Ľ ha declarat l’activista neofeixista.

La declaraci√≥ de Campos arriba despr√©s que, aquest dijous, es va fer p√ļblic un nou cas de discriminaci√≥ ling√ľ√≠stica en la botiga oficial del Mallorca situada al costat de la pla√ßa de Cort de Palma. Des del compte oficial del club, no nom√©s no varen demanat disculpes a la seguidora mallorquinista que havia denunciat la discriminaci√≥, sin√≥ que la varen culpabilitzat a ella.

La denunciant deia: ¬ęAhir vaig passar per la botiga de Cort i l’al¬∑lota que me va atendre em va demanar que canvi√†s al castell√† perqu√® no m’entenia. Segur que si hagu√©s parlat angl√®s, alemany, franc√®s,… m’hauria pogut expressar tranquil¬∑lament. Quina ll√†stima!¬Ľ.

La resposta oficial del club va ser: ¬ęEl RCD Mallorca el sent, el xerra, l‚Äôent√©n… per√≤ no discriminam un treballador per no entendre‚Äôl. Si dos es volen entendre, ho fan. Tot √©s m√©s f√†cil, i m√©s avui dia!¬Ľ.

Informa:DBALEARS.CAT (31-10-2020)

144 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: