VOX, PP I C’s, UNITS CONTRA EL TALL DE LA MERIDIANA

Fins a un centenar de persones s’han concentrat aquest dimarts contra els talls a l’avinguda Meridiana de Barcelona per l’1-O, convocats pel col¡lectiu veĂŻnal Meridiana sense talls. La concentraciĂł ha estat convocada a les 20 hores en l’avinguda Meridiana amb el passeig Fabra i Puig i els Mossos d’Esquadra els han demanat que es desplacessin uns metres per a evitar enfrontaments amb el grup de persones independentistes -tambĂŠ prop d’un centenar- que estava tallant l’avinguda.

Els assistents convocats per Meridiana sense talls han fet una cassolada i portaven pancartes amb missatges com “La ciutat ĂŠs de tots, Meridiana sense talls”. L’altre grup concentrat mostrava pancartes amb missatges com “Vox= violència, odi, xenofòbia” i han cridat als partidaris de no realitzar els talls consignes com “fos feixistes dels nostres barris”.

Els diputats del Parlament de Catalunya Joan Garriga (Vox) i Anna Grau (Cs), aixĂ­ com el lĂ­der del PP a Barcelona, Josep Bou, han assistit a la concentraciĂł en contra dels talls, desprĂŠs de fer declaracions davant els periodistes. Poc abans de les 21 hores el grup convocat per Meridiana sense talls ha recorregut un tram de la Meridiana en direcciĂł contrĂ ria als concentrats independentistes -que han continuat al mateix lloc- i, desprĂŠs d’aproximadament mitja hora, han tornat cridant “No es talla la Meridiana”.

Pocs minuts desprĂŠs, les persones en contra dels talls de l’avinguda han donat per acabada la protesta, mentre que el grup d’independentistes ha continuat concentrat fins a les 21.30 hores, quan tambĂŠ s’ha dissolt.
Informa:NACIODIGITAl.CAT (5-I-2022)

51 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: